Tervetuloa Joutsenlampi -blogiin!

Olen 43-vuotias kahden lapsen äiti ja onnellinen vaimo Espoosta. Päiväni täyttyvät vilskeestä ja vilinästä, kun tasapainoilen perhe-elämän, työn, urheilun ja hyvinvoinnin välillä. Viime aikoina päähäni on tullut koko ajan ideoita, että tästä ja tuosta olisi kiva kirjoittaa blogikirjoitus, niin päätinpä nyt sitten ottaa härkää sarvista ja aloittaa blogin kirjoittamisen, jotta saan jakaa arjen kommelluksia sekä kokemuksiani myös teille.

Työskentelen Executive Assistenttina AR-alan startup yrityksessä, jossa päivät saattavat olla hyvinkin hektisiä, mutta myös erittäin jännittäviä ja inspiroivia uuden teknologian parissa, enkä voisi toivoa itselleni parempaa työpaikkaa. Blogin pitäminen on minulle tärkeä henkireikä vilkkaan arjen ja työn ohelle. Se antaa minulle mahdollisuuden jakaa elämäni kauniita ja hauskoja hetkiä sekä oppimiani asioita muiden ihmisten kanssa. 

Kattelussaari  4.7.2023

Matkustus on yksi suurimmista intohimoistani ja kuten monet tietävät, matkustaminen perheen kanssa voi olla haasteellistakin, mutta samalla myös erittäin palkitsevaa. Jaan kokemuksia ja inspiraatioita matkakohteista, jotka ovat olleet meille erityisen ikimuistoisia ja perheystävällisiä. 


Kuva Toukokuiselta Rhodoksen matkaltamme.

Urheilu on suuri osa elämääni, ja se auttaa minua ylläpitämään tasapainoa kiireisen arjen keskellä. Jaan vinkkejä ja ideoita, miten sisällyttää liikuntaa arkeen, vaikka aikaa olisikin rajallisesti. Lisäksi kerron omista liikuntaharrastuksistani ja kokemuksistani eri lajeista. Haluan rohkaista muitakin löytämään oman liikunnallisen intohimonsa ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan.


Salilla käyn 2-6 kertaa viikossa riippuen muista menoista.

Sisustus on minulle sydämenasia. Rakastan luoda kodistamme viihtyisän ja persoonallisen paikan, jossa perheemme voi tuntea olonsa onnelliseksi ja rentoutuneeksi. 

Kuva otettu Loviisan asuntomessuilta 7.7.2023

Leipominen on myöskin erittäin lähellä sydäntäni, vaikka en mikään mestarileipuri olekaan, niin se on erittäin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Ja jos lapsilta kysytään, niin pitäisi kuulemma leipoa useammin.

Itse tekemäni Haikakku poikani 5-vuotis juhliin 1.7.2023

Olen iloinen saadessani jakaa arkeani, kokemuksiani ja intohimojani täällä blogissa. Toivon, että löydät blogistani inspiraatiota, vertaistukea sekä hyödyllisiä vinkkejä omaan arkeesi.

Tervetuloa mukaan seurailemaan arkea Joutsenlammella.

Rakkaudella,

Susan


Kommentit

  1. Ihanaa kun aloitit blogin pitämisen, mielenkiintoisia aiheita ja varmasti blogistasi tulee itsellekin uusia ideoita lapsiperhearkeen! 😊

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kummi❤️
    Jänskää saada seurata sun blogia, ja hyvin oot kirjottanut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit